ZOEKEN: 
 
Nieuws
 
 
Over ons

Hondensport Vereniging KC Arnhem en Omstreken organiseert dit jaar voor de 42ste keer haar jaarlijkse Internationale Rashondententoonstelling in de Rijnhal te Arnhem.

Gedurende de laatste paar jaren bestaat de organisatie van onze show uit een vaste groep vrijwilligers welke met veel inzet ervoor zorgdraagt dat u als exposant of bezoeker het altijd naar het zin heeft op onze tentoonstelling. Deze groep is gedurende het hele jaar druk bezig om alle noodzakelijke activiteiten uit te voeren, varierend van het uitnodigen van keurmeesters, het verwerken van alle inschrijvingen, het voeren van PR-activiteiten, het regelen van standhouders enzovoorts. Daarnaast beschikken wij tijdens de tentoonstellingsdagen zelf over een grote groep zeer gemotiveerde vrijwilligers die u altijd te woord kunnen staan. Ons motto zal dan ook altijd blijven dat het prima toeven is in Arnhem tijdens de Pinkstershow.

Mochten jullie desondanks toch nog vragen of opmerkingen hebben dan kunnen jullie ons altijd aanspreken tijdens de tentoonstellingsdagen zelf of door het sturen van een email naar pinkstershow@kynologenclubarnhem.nl.

 

 
  Over ons Contact
Copyright © 2008 - 2015 KC Arnhem. all rights reserved. by Asia-XL